BRUG CENTRET.

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET.

Rum, der skaber rum til forandring

Hos Holistisk Center Aarhus har vi tre særlige og fine rum: Vores lille sal på ca. 50 kvm. (til f.eks. holdundervisning og foredrag), vores behandlerrum/kliniklokale på ca. 20 kvm. (til 1-til-1 behandlinger og mindre hold), samt vores top-professionelle lydstudie med både mix-rum og vokalboks.

Behandlerrummet kan normalt benyttes hverdage 8-18

Lille sal tages i brug på aftener og i weekender

Lydstudiet kan bookes hele dagen

 

Et center med god energi

Hele centret er ladet med god energi i en højstemt frekvens og vil med garanti skabe tilfredsstillende rammer for de fleste aktiviteter; Både når der skal arbejdes i dybden med en klient, og når der skal afvikles f.eks. foredrag, meditation eller fællessang.

 

Vi prioriterer et godt og rent indeklima. Der er rengøring flere gange om ugen, så centret vil altid fremstå opryddet og pænt. Vi har indrettet centret med stilrent og enkelt inventar, kunst der opmuntrer til refleksion, og grønne planter og smukke blomster er rigt repræsenteret.

(Og til de energi-interesseret: Vibrationen er høj - det sørger klangskåle, mantrasang, krystaller og rensnings-ritual for)

 

 

Faciliteter og inventar

Centret har udover førnævnte rum:

- køkken, venterum og toilet

- massagebriks, yogamadrasser, pudder og tæpper

- Musikanlæg med cd-spiller, samt mulighed for at tilslutte sin egen lydkilde, fra tlf. eller computer (via mini-jackstik)

 

Udenbys fra og behov for behandlerlokaler?

Bor du i en anden landsdel, men ønsker at opbygge, servicere eller vækste dit klientel i Aarhus? Det er muligt at leje et behandlerlokale på timebasis, eller en fast dag om ugen eller måneden, samt at blive vist på vores hjemmeside og derved få reklame for dine behandlinger. Du nyder også godt af den smukke og kraftfulde synergi, dynamik og gode energi, der findes i Holistisk Center.

 

Parkering

Du kan desværre ikke parkere lige foran centret, men du har andre muligheder. Parkering på den sideløbende Hermodsvej er gratis. Du kan også købe P-billet i parkeringområdet til højre lige efter, du er kørt ind i Frichsparken.

 

SE PRISER FOR BRUG AF CENTRET

 

MobilePay-nummer

51382

 

Se vores handelsbetingelser her