Gå dybt - Ræk højt

BRUG CENTRET.

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET.

Rum, der skaber rum til forandring

Vores sal på ca. 70 kvm. (til f.eks. holdundervisning og foredrag) kan benyttes fra tidlig morgen til sen aften, alle ugens dage.

Vores behandlerfællesskab blev lukket ned pr. 31. januar 2019


Et center med god energi

Hele centret er ladet med god energi i en højstemt frekvens og vil med garanti skabe tilfredsstillende rammer for den brede pallette af aktiviteter, vi tilbyder i centret.


Vi prioriterer et godt og rent indeklima. Der er rengøring flere gange om ugen, så centret vil altid fremstå opryddet og pænt. Vi har indrettet centret med stilrent og enkelt inventar, kunst der opmuntrer til refleksion, og grønne planter og smukke blomster er rigt repræsenteret.


Samarbejde om events

Når du låner salen hos os, lægger vi (Holistisk Center) lokaler til, samt vi fortæller om arrangementet på vores hjemmeside og Facebook-side. Deruover står vi gerne for tilmeldinger i vores system - her kan du logge dig på og følge med i tilmeldte deltagere.

Du vil officielt stå som arrangør og har selvsagt ansvaret for at afvikle arrangementet - herunder også at sætte rummet op og at rydde op efterfølgende. I nogle tilfælde kan vi i centret bistå med en værtinde eller to - men det skal du spørge os om ved hvert arrangement, og så vil vi undersøge mulighederne.

Frivilligt drevent - hav tålmodighed

Vores center drives af frivillige kræfter - derfor beder vi dig på forhånd have tålmodighed med periodevise udvidede svartider. Vi gør tingene i den rigtige rækkefølge, og så hurtigt vi kan. Det er altid okay, at rykke os  for svar, hvis du bliver for utålmodig. Men igen.. Husk nu på, vi arbejder frivilligt!


Faciliteter og inventar

Centret har:

- Sal (70 kvm)

- Tilstødende lokale med garderobe, m.m. (20 kvm)

- Køkken og to toiletter

- Yogamåtter, pudder og tæpper

- Musikanlæg med minijack-stik

- Stole til 40 mennesker


Prisliste og betingelser

HENT AKTUEL PRISLISTE


Ved aflysning

Dit arrangement kan selvfølgelig aflyses af forskellige årsager. Men det er ikke muligt at slippe for betaling eller at få sin betaling refunderet efter at dit arrangement er blevet offentliggjort. Dette gælder også i tilfælde af, at dit arrangement ikke har modtaget nok tilmeldinger til at kunne gennemføres. Vi lægger nemlig kræfter i opsætningen og publiceringen af dit arrangement, og din lejebetaling dækker det arbejde. Så du har altså betalingspligt fra det øjeblik, du har bekæftet en booking.


MobilePay-nummer

51382