BRUG CENTRET.

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET.

Rum, der skaber rum til forandring

Vores sal på ca. 70 kvm. (til f.eks. holdundervisning og foredrag) kan benyttes fra tidlig morgen til sen aften, alle ugens dage.

Vores behandlerfællesskab lukkes ned pr. 1. februar 2019.

 

Et center med god energi

Hele centret er ladet med god energi i en højstemt frekvens og vil med garanti skabe tilfredsstillende rammer for de fleste aktiviteter; Både når der skal arbejdes i dybden med en klient, og når der skal afvikles f.eks. foredrag, meditation eller fællessang.

 

Vi prioriterer et godt og rent indeklima. Der er rengøring flere gange om ugen, så centret vil altid fremstå opryddet og pænt. Vi har indrettet centret med stilrent og enkelt inventar, kunst der opmuntrer til refleksion, og grønne planter og smukke blomster er rigt repræsenteret.

(Og til de energi-interesseret: Vibrationen er høj - det sørger klangskåle, mantrasang, krystaller og rensnings-ritual for)

 

Samarbejde om events

Når du låner salen hos os, lægger vi (Holistisk Center) lokaler til, samt vi fortæller om arrangementet på vores hjemmeside og Facebook-side. Deruover står vi gerne for tilmeldinger i vores system - her kan du logge dig på og følge med i tilmeldte deltagere.

Du vil officielt stå som arrangør og har selvsagt ansvaret for at afvikle arrangementet - herunder også at sætte rummet op og at rydde op efterfølgende. I nogle tilfælde kan vi i centret bistå med en værtinde eller to - men det skal du spørge os om specifikt, og så vil vi undersøge mulighederne.

Frivilligt drevent - hav tålmodighed

Vores center drives af frivillige kræfter - derfor beder vi dig på forhånd have tålmodighed med periodevise udvidede svartider. Vi gør tingene i den rigtige rækkefølge, og så hurtigt vi kan. Det er altid okay, at rykke os for svar, hvis du bliver for utålmodig. Men igen.. Husk nu på, vi arbejder frivilligt!

 

Faciliteter og inventar

Centret har udover førnævnte rum:

- køkken, frokoststue, venterum og toilet

- massagebrikse, yogamadrasser, pudder og tæpper

- Musikanlæg med cd-spiller, samt mulighed for at tilslutte sin egen lydkilde, fra tlf. eller computer (via mini-jackstik)

 

Udenbys fra og behov for behandlerlokaler?

Bor du i en anden landsdel, men ønsker at opbygge, servicere eller vækste dit klientel i Aarhus? Det er muligt at leje et behandlerlokale på timebasis, eller en fast dag om ugen eller måneden, samt at blive vist på vores hjemmeside og derved få reklame for dine behandlinger. Du nyder også godt af den smukke og kraftfulde synergi, dynamik og gode energi, der findes i Holistisk Center.

 

Parkering

Du kan desværre ikke parkere lige foran centret, men du har andre muligheder. Parkering på den sideløbende Hermodsvej er gratis. Du kan også købe P-billet i parkeringområdet til højre lige efter, du er kørt ind i Frichsparken.

 

Prisliste

HENT AKTUEL PRISLISTE

Bemærk: Behandlerfællesskabet stopper pr. 1. februar 2019

 

MobilePay-nummer

51382

 

Se vores handelsbetingelser her