BEHANDLERFÆLLESSKABET ER LUKKET PR. 31. JANUAR 2019

Ranatha Mostraum

Kropsterapi

 

Har du brug for behandling, dybdegående massage, komme i dybere kontakt med din krop, dine følelser, dit indre univers, dit åndedræt?

 

Jeg tilbyder diverse kropsterapeutiske behandlinger, og har 17 års erfaring.

 

En behandling hos mig kan være en kombination af dybdegående massage og berøring med triggerpunkt- og akupressurpunkts massage, nænsomme stræk af muskler og bevægelse af led, muskeltesting (touch for health), bindevævsteknik, åbning af dit åndedræt og healing (deeksha).

Jeg er meget intuitiv i min behandling og "lyttende" med min hænder.

Jeg har fokus på dyb afspænding, ro og tryghed.

 

Jeg er uddannet massør, kinesiolog, butohdanser , fysisk teater performer, yogalærer og hospitalklovn. Udover det har jeg mange kursus forløb i Kranio Sakral terapi fra Stanley Rosenberg Instituttet og i Upledger.

Jeg elsker alt som har med kroppen og bevidsthed at gøre, og går løbende til undervisning og kurser i forskellige retninger.

Jeg tror ikke på syg-dom, jeg tror vi dybest set, i vores essens er Lys og Kærlighed, men at vi gennem traumer, stress, frygt osv laver ubalancer i kroppen, og at vi konstant arbejder på at finde balance og at man har mulighed til at helbrede sig selv, jeg tror på de naturlige metoder, og jeg tror på at vi i vores essens er helbredt, og har aldrig været sygt. Og nogle gange må man virkelig kikke dybt i sig selv for at finde svar på sin krops og sjæls gåder. Jeg er tilhænger af Meta medicinsk forståelse af kroppen. Jeg følger tilgivelsens vej og psykospirituelle mind-træning fra A Course in Miracles.

 

 

Jeg giver behandlinger i Holistisk center efter aftale på tirsdage

 

 

Kontakt:

E-mail: kropsunivers@shehella.com

Telefon: 60641404.

Hjemmeside: www.shehella.com

 

 

→ Tilbage til behandleroversigten