Gå dybt - Ræk højt

HOLISTISK CENTER  Skabt til et højere formål

Vi præsenterer med glæde, stolthed og en kæmpe portion ydmyghed; Holistisk Center. Et sted til heling, omsorg og opløftende oplevelser; som tjener et højere formål, nemlig at løfte mennesker ud af spænding og lidelse - ind i forløsning, lyset og glæden. Skabt i 2016 af Jacob Hauge Mathiassen og Aurora Gayatri.


Vores ønske er at skabe rum og grobund for oplysende og opløftende arrangementer indenfor det holistiske felt. På samme tid er det vores ønske at være en legeplads - et eksperimentarium - for alle dem, der vil dele deres holistiske arbejde, viden og kunst med omverdenen. Dem er der mange af er vores erfaring. Og de har ikke haft stedet. Indtil nu. Holistisk Center har platformen, lokalerne og et "tørstigt" publikum.


Donationer er velkomne fra et "rent hjerte"

Det er ikke formålet med Holistisk Center, at blive en stor overskudsgivende "business" - derfor er det i nogen tilfælde muligt at låne centret gratis, eller til reduceret pris - til arrangementer, der tjener ovenstående formål, mod at vores medlemmer må deltage til tilsvarende reduceret pris. Når det er sagt, skal vi selvfølgelig som alle andre betale husleje og finansiere den øvrige drift. Så enhver donation til centret modtages med kyshånd. Den mest oplagte måde at støtte på er at blive medlem af Holistisk Center Aarhus. Som medlem kan du deltage i alle arrangementer til reduceret pris; enten får du entréen til halv pris, eller også deltager du gratis, alt efter hvilket arrangement der er tale om. Som underviser inviterer vi dig ligeledes til at blive medlem, eller alternativt at dele en lille del af overskudet, hvis dit arrangement har været særligt overskudsgivende. Men det er helt dit valg - vi har "no strings attached".


Frivilligt drevent - hav tålmodighed

Vores center drives af frivillige kræfter - derfor beder vi dig på forhånd have tålmodighed med periodevise udvidede svartider. Vi gør tingene i den rigtige rækkefølge, og så hurtigt vi kan. Det er altid okay, at rykke os  for svar, hvis du bliver for utålmodig. Men igen.. Husk nu på, vi arbejder frivilligt!

Værdigrundlag: Nærvær, professionalisme og fællesskab

  • På centret vil vi gerne - både for behandlere og gæster - kultivere en følelse af nærvær. At her er der altid tid - og i det mindste en vilje - til en snak og et smil og et sted at lande. Humor er også en vigtig del af Holistisk Center - ikke mindst når det kommer til os selv.
  • Vi synes også det er vigtigt, vi er et professionelt sted med professionelle behandlere/undervisere, der prioriterer faglighed og grundighed.
  • Endelig vil vi gerne skabe en fornemmelse af fællesskab. Det er nemt at blive optaget af sig selv og sin egen “bane”. Men vi vil anmode om at alle der er involveret i Holistisk Center ser sig selv som en del af en slags “familie”, der sammen arbejder for - dels at skabe et dejligt sted for sig selv og vores klienter/gæster, men også at skabe en positiv forandring i den verden der omgiver os.


Sådan ledes centret

Holistisk Center er et privatejet selskab (IVS) og det er til hver en tid selskabets ledelse og de ansatte, der træffer beslutninger på centrets vegne. Som bruger af centret vil der være mulighed for at give sin inputs og foreslag til fællesmøderne (som modtages med kyshånd)


Brug for hjælp til at komme i gang? Lad os gøre det sammen.

Har du en god idé, men mangler "know how" og et netværk, hjælper vi også gerne. Måske du vil i gang som behandler/terapeut, men har brug for at tage små skridt, en tryg base og en fåtal af timer til at starte med. Måske du har din praksis i en anden by, men gerne vil have et behandlersted til dine østjyske klienter. Det kan også være, du vil lave holdundervisning, sharings eller foredrag, og har brug for en sparringspartner for at komme ud over stepperne.

Kontakt os på e-mail eller telefon for en fremvisning.


Brug for hjælpende hænder?

Holistisk Center har en flok søde frivillige, som står klar til at hjælpe dig, når du skal afholde dit event. Det kan f.eks være ift.: ⁃ at blive låst ind, senere låse af ⁃ vise hvor tingene er. ⁃ sørge for betaling fra deltagere ⁃ stille stole og/eller borde op, sætte på plads. ⁃ Hjælpe med elektronik - projektor, lyd. ⁃ Hjælpe med te og kaffe eller andet. Som tak for hjælpen får den frivillige vært/værtinde en gratis plads til dit event.