HOLISTISK CENTER Skabt til et højere formål

Vi præsenterer med glæde, stolthed og en kæmpe portion ydmyghed; Holistisk Center. Et sted til heling, omsorg og opløftende oplevelser; med arrangementer, arbejdsfællesskabet Heartwork, og behandlinger som tjener et højere formål, nemlig at løfte mennesker ud af spænding og lidelse - ind i forløsning, lyset og glæden.

 

Vores ønske er at skabe rum og grobund for oplysende og opløftende arrangementer, samt holistiske behandlingsformer. Vi har et stort lyst lokale til eksempelvist foredrag og kurser, et behandlingslokale med briks og samtale stole - og et top-professionelt lydstudie til indspilning af musik og indtaling af lydfiler. Derudover har vi en platform til online kurser.

 

Donationer er velkomne fra et "rent hjerte"

Det er ikke formålet med Holistisk Center, at blive en stor overskudsgivende "business" - derfor er det i nogen tilfælde muligt at låne centret gratis til arrangementer, der tjener ovenstående formål, mod at vores medlemmer må deltage til halv pris. Når det er sagt, skal vi selvfølgelig som alle andre betale husleje og finansiere den øvrige drift. Så enhver donation til centret modtages med kyshånd. Den mest oplagte måde at støtte på er at blive medlem af Holistisk Center Aarhus. Som medlem kan du deltage i alle arrangementer til reduceret pris; enten får du entréen til halv pris, eller også deltager du gratis, alt efter hvilket arrangement der er tale om. Som underviser inviterer vi dig ligeledes til at blive medlem, eller alternativt at dele en lille del af overskudet, hvis dit arrangement har været særligt overskudsgivende. Men det er helt dit valg - vi har "no strings attached".

Værdigrundlag: Nærvær, professionalisme og fællesskab

  • På centret vil vi gerne - både for behandlere og gæster - kultivere en følelse af nærvær. At her er der altid tid - og i det mindste en vilje - til en snak og et smil og et sted at lande. Humor er også en vigtig del af Holistisk Center - ikke mindst når det kommer til os selv.
  • Vi synes også det er vigtigt, vi er et professionelt sted med professionelle behandlere/undervisere, der prioriterer faglighed og grundighed.
  • Endelig vil vi gerne skabe en fornemmelse af fællesskab. Det er nemt at blive optaget af sig selv og sin egen “bane”. Men vi vil anmode om at alle der er involveret i Holistisk Center ser sig selv som en del af en slags “familie”, der sammen arbejder for - dels at skabe et dejligt sted for sig selv og vores klienter/gæster, men også at skabe en positiv forandring i den verden der omgiver os.

 

Sådan ledes centret

Holistisk Center er et privatejede selskab (IVS) og det er til hver en tid selskabets ledelse og de ansatte, der træffer beslutninger på centrets vegne. Som bruger af centret vil der være mulighed for at give sin inputs og foreslag til fællesmøderne (som modtages med kyshånd)

 

Brug for hjælp til at komme i gang? Lad os gøre det sammen.

Har du en god idé, men mangler "know how" og et netværk, hjælper vi også gerne. Måske du vil i gang som behandler/terapeut, men har brug for at tage små skridt, en tryg base og en fåtal af timer til at starte med. Måske du har din praksis i en anden by, men gerne vil have et behandlersted til dine østjyske klienter. Det kan også være, du vil lave holdundervisning, sharings eller foredrag, og har brug for en sparringspartner for at komme ud over stepperne.

Kontakt os på e-mail eller telefon for en fremvisning.

MENNESKERNE der holder rummet

Klik på billedet for at få mere info.

Vil du være en del af Holistisk Center?

Der er plads til flere undervisere og behandlere.

Kontakt os nu.