Opret Medlemsskab

Bliv medlem af Holistisk Center for 108,-/md. og deltag i alle vores arrangementer til stærk reduceret pris (oftest halv pris). Faktisk har du allerede tjent pengene hjem efter 1-2 arrangementer. Og ikke nok med det: du støtter vores holistiske center og vores arbejde med at få holistiske, opløftende og mindfulde aktiviteter til Aarhus - til glæde for dig og for en masse andre.


ⓘ Centret finansieres kun af medlemsskab
Samtlige entreindtægter går ubeskåret til vores undervisere - så hvis du vil støtte Holistisk Centers virke, skal du blive medlem. Det er nemlig medlemsindtægerne der går til driften af centret. På forhånd tak for din støtte ♡


Sådan gør du
Indtast først dit navn, telefonnummer og din e-mail adresse - herefter får du en e-mail sendt med dit personlige medlemsnummer. Det skal du bruge når du tilmelder dig arrangementer.
Månedsgebyret hæves automatisk på dit betalingskort hver 30. dag. Hvis du vil opsige medlemsskabet skal du sende en mail til team@holistisk.org. Når du har fået en bekræftelse fra os er opsigelsen endeligt fuldbyrdet. Opsigelse er løbende måned + 1 måned - vær sød at overveje dette inden du bliver medlem. Vi har desværre for ofte oplevet medlemmer blive utilfredse i forbindelse med udmeldelse, fordi de ikke havde læst det med småt. Vær også opmærksom på, at vi IKKE kan gå tilbage og kompensere for et ubrugt medlemsskab, da vi p.t. bruger samtlige indtægter hver måned til at dække faste udgifter. Vi takker på forhånd.
Der kan ved behov fremsendes en simpel betalingskvittering.