Tilmelding - Styrk dit Selvværd

Fredag d. 26. oktober 16:30-17:30
Underviser: Rie Jespersen
Sted: Holistisk Center Aarhus, Søren Frichsvej 42F, 1., Åbyhøj
Medlemspris: Gratis
Normalpris: 50,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Oplever du, at du gang på gang kommer til at bremse din egen succes? Kan det være svært for dig at tro på dig selv og føle dig god nok, som du er? Rigtig mange danskere har et lavt selvværd, men der findes en løsning! Vores overbevisninger om os selv ligger i underbevidstheden, hvorfra de styrer vores tanker, følelser og handlinger. Ved hjælp af hypnose og selvhypnose, kan man ændre disse overbevisninger.

På dette nye forløb med Rie Jespersen i Holistisk Center Århus, bliver du guidet til at ændre dine uhensigtsmæssige overbevisninger, så du kan begynde at tro på dig selv og føle dig god nok, præcis som du er.

Vi mødes en time om ugen, og møderne kommer til at indeholde en kombination af gruppehypnose med healing og undervisning i overbevisninger, underbevidstheden og selvhypnose.

Det er en fordel at følge forløbet fast, da du får mest ud af hypnosen, hvis den gentages jævnligt over en periode. Det er dog sagtens muligt at springe over nogle gange og stadig få noget ud af det. Du lærer at lave selvhypnose og for at få optimalt udbytte af kurset, anbefales det at du bruger 5-10 minutter hjemme hver dag på at lave selvhypnose.

Tid: Hver fredag kl. 16.30-17.30 med start fra fredag d. 8. juni

Tilmelding nødvendig, da der er begrænsede pladser.

Pris: 50 kr pr. gang (kontant eller Mobilepay). Det er gratis at deltage, hvis du er medlem af Holistisk Center Aarhus.