Tilmelding - Kærlighed og Relationer (weekendkursus dag 4)

Søndag d. 4. november 10:00-18:00
Underviser: Lisa Sharya
Sted: Holistisk Center Aarhus, Søren Frichsvej 42F, 1., Åbyhøj
Medlemspris: 1400,-
Normalpris: 1700,-
Tilmeld (medlem) Tilmeld (ikke-medlem)
STATUS: DER ER GANG I SALGET - SKYND DIG
Vi lukker for billetsalget om 19 dage og 21 timer

ⓘ Info om arrangementet


Er mine relationer kærlige, varme og givende eller er de meningsløse, smertefulde og en kilde til forvirring, fortvivlelse og håbløshed?

Vores evne til at have sunde og givende relationer bliver grundlagt allerede i mors mave og er afhængig af hvilken tilknytning vi har med vores mor. Det er på dette tidlige tidspunkt i vores liv at vor identitet dannes og det er den identitet som opbygges på dette tidspunkt som afgør vores muligheder for kærlige relationer og vores evne til samhørighed.
Kærlighed og samhørighed er lige så vigtig for os som mad og søvn – det er et af vores mest grundliggende behov men et behov som ofte volder vældige vanskeligheder for mange af os. Vi forbliver måske i tomme relationer, eller er konstant tiltrukket til mennesker vi ved ikke er gode for os, bliver symbiotisk bundne til andre, til vore job o.a. mens det vi egentlig – i det ubevidste - længes og søger efter, er den kærlighed vi ikke fik i begyndelsen af livet. Dermed mister vi os selv og lever ofte hele livet uden egentlig kontakt med os selv.

På denne workshop vil vi med Frantz Rupperts ”Intentionsmetoden” gennem individuelle konstellationer og/eller deltagelse i andres konstellationer udforske og læge os selv så vi kan være i fuld kontakt med os selv og dermed evne at skabe sunde relationer og varm samhørighed med andre.
Franz Rupperts ”Intentionsmetode” vinder mere og mere indpas verden over. Vil du være med på denne spændende og nyeste udvikling indenfor terapi og traumaterapi så gå ikke glip af denne workshop. Workshoppen er samtidig en optakt til en ny uddannelse som Traumaterapeut i ”Intentionsmetoden” som vi starter op her i Danmark fra marts 2019.

Tid: 3 -4 november - lørdag fra 10 – 18, søndag fra 9 - 16

Pris: 1700 ved betaling inden 8. oktober, derefter 2000
Er du medlem af Holistisk Center, er prisen 1400 ved betaling inden 8. oktober.

For information og tilmelding:
Navina: navina.sol@gmail.com eller Sharya: sharya@hotmail.se


Kursusleder:
Lisa Sharya er oprindelig dansker og har de sidste 25 år boet i Midtsverige, hvor hun driver Unio Mystica Meditations og Terapeicenter.
Hun er uddannet psykoanalytiker, bondingterapeut og traumaterapeut i Franz Rupperts ”Intentionsmetoden”.
Lisa Sharya er desuden Mindfullnessinspiratør og uddannet indenfor ”Enneagrammet”af Don Richard Riso og Russ Hudson.
Lisa Sharya har en dyb indføling i de ubevidste mønstre og bindinger der styrer os, samt for de psykologiske og åndelige udviklingsprocesser.