Tilmelding - WuJi Gong (Primordial Qi Gong) Forløb

Fredag d. 22. marts 09:00-11:00
Underviser: Heidi Damsgaard
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 995,-
Normalpris: 1499,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Gå foråret i møde med en ny blid meditativ bevægelsespraksis, der har potentialet til at transformere dit liv.

Når du praktiserer WuJi Gong formen vil du opleve, hvordan du gradvist kommer i dybere og dybere kontakt med dit oprindelige selv ( Your Primordial state):

“Primordial Qigong gradually dissolves all the physical and karmic layers of tension in both your physical and Energy Body. It ultimately opens up a profound inner space inside your body, where your Original Spirit, the “face of your soul before you were born”, can reveal itself.
This inner space is called “wuji” (Supreme Unknown). Michael Winn

Qi gong er energiarbejde, hvor vi gennem blide bevægelser, opmærksomhed og intention skaber dialog og samklang mellem makro og mikrokosmos.
Mellem universet og naturen (makro) og os selv (mikro).

Balance er centralt og vi arbejder bl.a med Yin/Yang - de 5 elementer og med Tao´ens budskab om at flyde med livet, for derigennem at opleve mere glæde og vitalitet.

Du lærer hele formen samtidig med, at vi får nogle fordybende formiddage, der bringer ro til dit nervesystem og større balance i hele din krop.

Vi afrunder hver formiddag med en lille meditation/visualisering, hvor du får lov at fordybe dig i energien, som vi har arbejdet med undervejs.

WuJi Gong er bevægelse uden anstrengelse er og for alle der har lyst til at finde en vej til indre fordybelse og samtidig støtte kroppens naturligt balancerende kræfter.
Vi laver formen stående og du kan have dit hverdagstøj på, hvis det er tøj, der giver dig fri bevægelighed og plads til at maven kan være afslappet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efter et kursus er du klar til at starte din praksis og integrere formen, som det passer ind i dit liv. Når du har lært formen, skal du blot bruge ca 15 minutter dagligt for at få et stort udbytte. Fordi formen laves stående og uden brug af redskaber eller hjælpemidler, kan du lave den hvor som helst.
WuJi Gong helt fantastisk at lave udendørs, så foråret er et perfekt tidspunkt at komme i gang.

Fredage kl. 9.00 -11.00
15. Marts - 22 marts - 29. Marts -5 april 12. April
Pris 1499, - medl 995. Betaling på mobilepay 60145 eller konto 5370-0318105

Underviser er Heidi Damsgaard


Lidt om mig:
Jeg har praktiseret WuJi Gong formen siden 2013 og undervist i den siden 2014.

WuJi Gong har været en afgørende faktor i min proces med at flytte fokus fra et liv fyldt af bekymringer og anstrengelse, til et liv med grundlæggende tillid og taknemmelighed for alt det som livet byder på.

Jeg arbejder desuden kropsterapeutisk med samme fokus som jeg oplever i WuJi Gongen;
Oplevelsen af, at når vi åbner for kontakten til vores center og til de dybere lag af vores eksistens, så får vi adgang til Chi´en, livskraften, Prana, eller The breath of life, som vi kalder den, indenfor kraniosakralterapien.

Det er den kraft, der organiserer alt liv, og derfor også den kraft der hele tiden sørger for regenerering og balance i vores krop og vores energi i øvrigt.

Vores opgave er at tillade denne energi af gøre sit arbejde. Vi må lære ikke at stå i vejen og at åbne for forbindelsen mellem himmel og jord, og lade både det fysiske og det åndelige liv finde sin plads i os, så vi kan leve det liv, vi er her for at leve.

Du kan læse mere om WuJi Gong og mit arbejde på www.heididamsgaard.dk og er velkommen til at kontakte mig på 22777379 eller info@heididamsgaard.dk hvis du har spørgsmål omkring kurset.