Tilmelding - Trommerejse

Onsdag d. 9. januar 18:30-21:00
Underviser: Ki Blå Vind
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 75,-
Normalpris: 150,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Kom med på en shamanistisk trommerejse i Holistisk center.

Trommens gamle lyd vækker erindring, om en magisk samhørighed med kloden, planterne og dyrene. Langt ind i cellerne kender vi trommens puls - både fra en fjern fortid og fra vores eget hjerteslag.Trommen kan få os til at slappe af fra vores ”busy minds” og inviterer os ind i en eventyrlig, drømmende verden fyldt med ressourcer, indre billeder, fornemmelser og erindring.

Shamanisme er en urgammel spirituel tradition og et magisk håndværk, som er blevet brugt verden over til helbredelse og til at opretholde balancen mellem natur og mennesker.

Denne aften er til et møde med trommen og raslen. The very ancient shamanic tools. De åbner vores porte til The other World, - den underfundige verden af kraft, som ruller bagved vores hverdagsliv.

Der bliver et par korte smagsprøver på trommerejsen og en lidt længere rejse, hvor man får indblik i trommerejsens magi og muligheder.

Vi kommer ind på hensigtens og kraftdyrets betydning og der bliver en go chance for at blive fortryllet af raslens naturnære lyde. Undervejs lægger vi op til at dele personlige oplevelser, hvis man har lyst til det.

Denne aften iværksættes af Ki blå Vind: Shamanic artworker, Ritual creater & Shaman woman. Ki blå Vind og Tzewang Doendrule har et shamanistisk udviklings værksted, Namastè huset, som er at finde ved Brabrand søen.

”Vores tilgang til shamanismen er fri og eventyrlig, uden tilknytning til gamle traditioner og retninger. Vi har fokus på den direkte, levede, brugbare og frugtbare shamanistiske kommunikation med verden, vores dybere lag og med naturen omkring os”

I Namastè huset holder vi Fuldmåne trommerejser, Vildkvindekreds og Årstids ritualer, samt Individuelle trommerejse sessions.

Følg os på Facebook: Vildvækst

www.shamanic-room.dk

Entre for medlemmer 75 kr

Ikke medlemmer 150 kr

Der er plads til 12 personer.

Tilmelding:
Her på siden + MobilePay entre på 51885403