Tilmelding - TRE Traume/ Tension Release Exercise - Gruppe Aften

Onsdag d. 19. december 19:00-21:00
Underviser: Maria Fich Dueholm
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 200,-
Normalpris: 300,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Har du allerede lært TRE øvelserne, men ønsker at fordybe dig og undersøge dine mønstre i en gruppesammenhæng er dette en god mulighed.

I gruppen aktiveres vores limbiske nervesystem - der er forbundet med følelser og relationer. Helt automatisk taler vores organismer sammen, udveksler information og regulerer i samhørighed. Vi mærker os selv, som vi kan reagere i relation til andre og flokken. Hvad tricker os? Kan vi blive i os selv og vores egen proces, samtidig med at vi mærker andres? Kan vi udtrykke vores behov og det, der egentlig er i os af tilstande? Og hvordan reagerer vi, når andre gør det?

Via nervesystemet regulerer vores krop niveauet af alarmtilstand. Når der opfattes farer i vores liv, reagerer dette system helt automatisk ved at pumpe adrenalin ind i de mængder, den vurderer, der er brug for. Hvad vi skal reagerer på og hvordan er kodet ind via vores livserfaringer. På et helt fysisk plan er vores krop så smart indrettet, at den vil gøre alt for at afhjælpe dig med at overleve. Den er vores aller bedste ven.

Men vi skulle gerne leve vores liv fuldt ud og ikke kun overleve.

Med TRE aktiverer du en blid og tryg ryste mekanisme i kroppen, der frigiver adrenalin fra musklerne og regulerer dit nervesystem. I trygge og nysgerrige rammer, kan du undersøge din krops automatiske livsmønstre og du får mulighed for at forløse og omprogrammere dine erfaringer uden at skulle fortælle historierne, placere ansvar og konkludere.

Ved at lytte nærværende til kroppens udtryk og afspænde de blokader, der har sat sig, tager du kraften hjem i dig selv med frihed og tillid til livet.

Denne aften vil du

- Genopfriske de 6 simple øvelser, som aktiverer denne naturlige mekanisme.

- Opleve TRE i en gruppe, hvor kroppen lader sig inspirere af andre og muligheden for at mærke dine mønstre i relation til andre.

- Fordybe dig ned i din TRE praksis med særligt fokus i gruppen og det relationelle.

- Få muligheden for nye input og ekstern/ relationel sparring af mig, hvor vi sammen undersøger og observere din krops mønstre. Måske er din TRE praksis inde i nye automatisk rutiner, der trænger til ekstern input.

Har du dybere blokeringer og traumer såsom PTSD, fibromyalgi, depression, angst, kronisk stress, udviklingstraumer el.l. kan du have brug for et mere dybdegående forløb i individuelle sessioner, der møder dig mere specifikt. Kontakt mig til en snak, så vi kan se, hvad der er det bedste for dig, der hvor du er nu.

TRE er for alle, også som almindelig afspænding i hverdagen. Man behøver ikke have dybe traumer for at få gavn af det. Det hele vil foregå i et trygt rum med plads til den enkeltes behov.

Der vil komme Intro-workshop løbende, hvor man kan få en grundlæggende introduktion til den viden, der ligger bagved, lære aktiverings øvelserne, og prøve TRE 2 gange. Skriv til mig, hvis du allerede nu er interesseret, og hold øje via Holistisk Center. Vil du gerne igang før, er du velkommen til at booke en individuel session her: https://www.facebook.com/mariadueholmTRE/

Gruppen er for maks 6 deltagere, så der er et trygt og intimt rum. Jeg stiller måtter, puder, the, vand og lidt frugt til rådighed, så medbring blot dig selv, egen drikkedunk, yoga måtte, pude, tæpper mv., hvis du har det bedst med det. Tag løstsiddende tøj på, så kroppen kan bevæge sig frit.

Tid: Onsdag d.19. Dec. kl. 19 - 21

Pris: 300 kr. for ikke medl. 200 kr. for medl. af Holistisk Center/ kontanthjælpsmodt./ studerende.
Beløbet overføres via mobilepay 24 63 68 61, som bekræftelse. Senest 5 dage før, da pladsen ellers vil blive givet videre.

Vil du på venteliste, så skriv en sms til mig eller via mail: tre.mariadueholm@gmail.com

Har du ikke været min TRE studerende før, vil jeg lave et kort opkald til dig, for lige at høre kort om dit udgangspunkt.

Er du i tvivl og har brug for at stille nogle spørgsmål vedr. TRE eller fortælle om din specifikke situation inden du tilmelder dig, er du også velkommen til at kontakte mig.


Med kærlighed

Maria