Tilmelding - TRE® Trauma/ Tension Release Exercise INTRO workshop

Søndag d. 24. februar 10:00-15:00
Underviser: Maria Fich Dueholm
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 550,-
Normalpris: 800,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Lær de simple TRE®-øvelser, der afhjælper fysiske, emotionelle og psykiske blokader.

Via nervesystemet regulerer vores krop niveauet af alarmtilstand. Når der opfattes farer i vores liv, reagerer dette system helt automatisk ved at pumpe adrenalin ind i de mængder den vurderer, der er brug for. Hvad vi skal reagerer på og hvordan er kodet ind via vores livserfaringer. På et helt fysisk plan er vores krop så smart indrettet, at den vil gøre alt for at afhjælpe dig med at overleve. Den er vores aller bedste ven.

Men vi skulle gerne leve vores liv fuldt ud og ikke kun overleve.

Med TRE® aktiverer du en blid og tryg ryste mekanisme i kroppen, der frigiver adrenalin fra musklerne og regulerer dit nervesystem. I trygge og nysgerrige rammer, kan du undersøge din krops automatiske livsmønstre og du får mulighed for at forløse og omprogrammere dine erfaringer uden at skulle fortælle historierne, placere ansvar og konkludere.

Ved at lytte nærværende til kroppens udtryk og afspænde de blokader, der har sat sig, tager du kraften hjem i dig selv med frihed og tillid til livet.


På workshoppen vil du

- Lære de 6 simple øvelser, som aktiverer denne naturlige mekanisme

- Prøve 2 omgange af TRE® med efterfølgende deling af oplevelse

- Få indsigt i den viden, der ligger bag vores organismes smukke evne til at forløse og regulere sig selv. Herunder forklaringer omkring psoasmusklen, vagusnerven, fight/flight/ freeze og vores særlige samspil mellem vores 3 hjernedele: Reptil, mammal og menneske.

- Opleve TRE® i en gruppe, hvor kroppen lader sig inspirere af andre og muligheden for at mærke dine mønstre i relation til andre.

Efter workshoppen vil du som udgangspunkt selv kunne fortsætte hjemme. Har du dybere blokeringer og traumer såsom PTSD, fibromyalgi, depression, angst, udviklingstraumer el.l. kan du have brug for et mere dybdegående forløb i individuelle sessioner, der møder dig mere specifikt.

TRE® er for alle også som almindelig afspænding i hverdagen. Man behøver ikke have dybe traumer for at få gavn af det. Det hele vil foregå i et trygt rum med plads til den enkeltes behov.

Har du allerede lært øvelserne, men ønsker at opleve TRE® i en gruppesammenhæng er du også meget velkommen.

Workshoppen er for maks 6 deltagere, så der er et trygt og intimt rum. Jeg stiller måtter, puder, the, vand og lidt frugt til rådighed, så medbring blot dig selv og madpakke. Tag løstsiddende tøj på, så kroppen kan bevæge sig frit.

Pris: 800 kr. for ikke medl. 550 kr. for medl. af Holistisk Center/ kontanthjælp/ studerende/ pensionist

Beløbet overføres via mobilepay 24 63 68 61, som bekræftelse. Skulle du efter tilmelding blive forhindret i at komme, bedes du give besked hurtigst muligt.

Har du ikke været min TRE® studerende før, vil jeg lave et kort opkald til dig, for lige at høre kort om dit udgangspunkt.

Er du i tvivl og har brug for at stille nogle spørgsmål vedr. TRE® eller fortælle om din specifikke situation inden du tilmelder dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via tlf. eller mail tre.mariadueholm@hotmail.com

Læs mere på www.facebook.com/mariadueholmTRE


Med kærlighed

Maria Fich Dueholm
TRE® Provider


Udtalelse fra TRE® INTRO workshop deltager


"JEG HAR RYSTET HELE MIG SELV .... :-D
Jeg har her i denne weekend været på TRE.kursus hos Maria.
Fantastisk form for kropsterapi.
Maria Fich Dueholm er en skøn og helt fantastisk kvinde, meget professionel og skaber de tryggeste rammer og er mega god til bare at være...og guide.
Det var så trygt og hyggeligt og blidt og dejligt.
Nu kan jeg bare ryste løs, når jeg trænger til det, undersøge, hvad der sker, hvordan min krop arbejder, hvordan blokeringerne flytter sig og slipper lige så stille.
Det er et meget enkelt og godt redskab, man selv kan arbejde med og fordybe sig i.” Lise

"T.R.E. er et super værktøj til at ryste dagens påvirkninger af sig. Jeg oplever, som særligt sensitiv, at det er en genial metode til at regulere / få ro på nervesystemet og opløse eventuelle energiblokader.
Kan virkeligt mærke et helt nyt flow og ro i kroppen efter jeg er begyndt med min daglige T.R.E. praksis.
Workshoppen var en tilpas kombi af viden om hvordan T.R.E. arbejder med bl.a. psoas og vagugsnerven - og praksis, hvor vi fik lært øvelserne til hjemmepraksis. Maria er en skøn hjertevarm kvinde, som formåede, på en tryg og kompetent måde, at guide os til at finde vores egen intuitive måde at udforske og arbejde med T.R.E. på. Loved it.” Isolde