Tilmelding - Stemmelyd

Tirsdag d. 28. maj 15:00-17:00
Underviser: Jette Sørensen
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: Gratis
Normalpris: 50,-
Tilmeld (medlem) Tilmeld (ikke-medlem)
STATUS: FÅ BILLETTER - SKYND DIG
Vi lukker for billetsalget om 4 dage og 20 timer

ⓘ Info om arrangementet


Kom og vær med til at gi lyd med din stemme. Vi synger hvad man ku' kalde ursang, så der kræves ingen forkundskaber. Bare lyst til at bruge og undersøge din stemme i et accepterende rum ud fra fælles fokus. Herudfra er alle stemmelyde perfekte. Ingen forkerte. Stemmen har vi jo alle, og brugte den sandsynligvis som det første, da vi blev født.... wwaaaæææhhaaeeeii... eller hvordan det nu lød.

At arbejde med krop og stemme har haft en afgørende værdi for mig. Både i min egen selvudviklingsproces, som musikterapeut og som musikudøver. Stemmens frie vibration/improvisation såvel som chanting og sange, åbner en særlig måde at være i kontakt med os selv og hinanden på. I udtryk og fordybelse, dynamik, ro, stilhed, undersøgende, legende, osv.

Ud over ursang vil vi også bruge vores stemmer i sange/chants og toning ( toning = vi giver stemmevibration ud fra vores chakraer). Vi starter med toning hver gang. Vi vil nogen gange lave trommelyd. Der vil evt. være noget lyd, hvor man kan læne sig tilbage/lægge sig ned og blot være receptiv.

Der vil være enkel guidning. Og fordi vi ikke skal bevæge os indenfor en musikalsk tradition, når vi synger ursang, giver dette en mulighed for at udtrykke os i musik uden at kunne noget som helst, indenfor det vi normalt forstår ved musik. Vi følger det stemmen gør for autentisk at udtrykke lige præcis det, der ér i nuet. Dog ud fra fælles intention. På den måde laver vi et stykke fælles 'musik', hvor vi både kommunikere med og lytter til vores eget indre og de andre deltagere. Vi holder stille-pauser for at integrere den energi, vi skaber. Det kan berøre os dybt i sjælen at arbejde med vores lyd. Og det kan have en både forløsende og opløftende effekt. Jeg glæder mig til at lave lyd med dig.

Praktisk:
Hvis du har en eller anden form for tromme tag den gerne med.

Tid: Tre tirsdage... 14., 21., og 28. maj. Kl. 15-17

Du kan deltage en eller flere gange.

Gratis for medlemmer.
50 kr pr gang for ikke-medlemmer.

Kærligst
Jette Sørensen