Tilmelding - Sacred dance & sharing space for kvinder - Unfold your spirit

Fredag d. 19. oktober 18:30-21:30
Underviser: Inannah Noelani
Sted: Holistisk Center Aarhus, Søren Frichsvej 42F, 1., Åbyhøj
Medlemspris: 100,-
Normalpris: 200,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Kære kvinde og medsøster

Rejsen med kvindecirklerne åbner sig dybere på min vej, hvor der opstår et helt særligt rum af tillid, fælleskab og kvinde kærlighed. Rummet kalder på nye lag og opdagelser og jeg lader mig føre af bølgen. Jeg mærker og ser hvordan dansen fører os kvinder dybere ind i mødet med mange aspekter og kvaliteter som blomstrer og vågner i fællesskabets nærende favn og i hengivelsen til den dybere kontakt med os selv, når der er tryghed tilstede.
Den hellige moder og præstinde, den sansende vildkvinde, den frie kvinde, hverdagens kvinde, hjertekriger kvinde, den skabende kvinde, kvinden som går sine egne veje, som viser vej og som længes efter mere liv og farver.
I et Sacred Space er der plads til de mange kvinder du bærer i dig. De mange ansigter får krop og stemme og åbner for et ukendt, dog så velkendt land, som er vores natur, der kalder os hjem.

Du inviteres til kvinde Co-creation, circle sharing, frisættende kropstempel ritualer, vækkende, nærende og livsbekræftende dans og lækker musik, kropsterapeutisk sansning, frihed til at være dig, alt sammen båret af intuitionen, af nuets momentum i en kærlig og tillidsfuld guidance, der vil støtte dig i at være dig - ind til midten af dit center, hvor blokeringer, overbevisninger, forbehold og begrænsninger kan slippe i det kærlige nærvær og inspirerende fælleskab

Dansen er kvindens medicin og skaberkraft. Alt kan opstå i dansen - det er ud fra dit JA til hele dig at bevægelsen kan flyde frit. Jo mere vi danser, tør dele af os selv, hengive os, jo dybere åbner dansens mysterie sig, vores livslæde i et venskab med vores krop og følelser, hvori vi kan læne os tilbage, blive holdt, rummet og båret fra et stærkt fundament ud i verden med vores kvinde og den gave hun er kommet for at give.

Aftenen kræver ikke andet af dig end at møde op som du er med lysten til at åbne for din kvindes dans og deling i et autentisk space med en balance mellem egen dans, væren og fælleskabet.

Hver aften er unik, fordi hver deltager er unik samt den dynamik der er i hver ny gruppe af kvinder. Rigtig mange mærker kaldet til de spirende kvinde cirkler, at de er frøet til en fyldig og frodig bevægelse, der som havet, bruser blidt og raser inderligt - ikke til at stoppe. I et med bølgerne og hjertets bred danser hun med livets mange facetter og flyder over i glæde - med fornyet accept af de steder, hvor hun må dykke dybere i overgivelse.

Mærker du en lyst til at livet udfolder sig stærkere og mere klart indefra, efter dybere åbning, kontakt, næring, autencitet, kvindefælleskab og nye horisonter, så er denne aften for dig.

jeg glæder mig til at mødes og tage på rejse sammen.

Kærligst,

Inannah

Denne Aften er åben for 14 kvinder.

PRAKTISK:

Holistisk Center d. 19/10

Kl. 18.30 - ca. 21.30

Pris 200 kr /Stud/kontanthjælp/sygedagpenge 150/Førtidspension 170 - medlemmer af Holistisk Center 100 kr. Tidligere deltagere der går under den fulde pris: 170 kr

Tilmelding:
Din tilmelding er gældende via linket ledige billetter øverst i eventet. Når du har tilmeldt dig er det dit ansvar at sørge for at melde fra hvis du skulle blive forhindret, sådan at din plads kan gå til en anden. Der har været venteliste næsten alle aftener, så derfor er det en vigtig info.
Du afmelder på Inannahnoelani@gmail.com aftenen inden - allersenest samme morgen hvis det ikke er muligt inden (Hvis dette ikke overholdes, betaler du for din plads)

Betaling sker kontant eller via mobile pay på selve aftenen.
Kom i behageligt tøj og medbring drikkedunk. Rummet er åbent 20 min før. Kom gerne 5 min før og sådan vi kan starte samlet


Udtalelse fra tidligere deltager:
Har været til flere af Inannahs workshops. De er på alle måder transformerende og følger på smukkeste vis den perle af energier, som tiden kalder på.
Jeg føler mig tryg, rummet, holdt og set i hendes space. Med en smuk balance i at give plads til egen proces og samtidig være der, når der er brug for et kærligt nærvær. I en særlig spændvide mellem kraft, power, glæde og ro, stilhed, integrering og grounding. - Maria Fich Dueholm.

Min baggrund:
Kvinde og medsøster i midt 30erne. Jeg er nært forbundet med kvinde naturen og de mange udtryk hun rummer gennem energi, krop og bevidsthed. Jeg har siden barn haft åbning til at mærke andre dimensioner og har været på en lang rejse udenfor de gængse rammer søgende efter min vej i livet. Rejsen med kvindens kraft er for mig vejen hjem til balancen mellem jord og himmel, ved at få fat i de dybe rødder hun bærer med sig og det at åbne til en dybere hjerte og sjælskontakt.

Jeg har danset med energi og bevidsthed siden 1999 med fokus på shamanisme, bevægelse, healing og ceremoniel kraft. Jeg er uddannet bevægelsesterapeut og bærer med mig klarfølelse og energi sansning. Jeg arbejder som healer, kropsterapeut og shamanistisk guide i egen praksis, hvor jeg giver individuelle sessioner. I min fritid er musik min passion hvor hver spilleliste er skræddersyet til hver aften.