Tilmelding - Mysteriet om De Bosniske Pyramider

Onsdag d. 20. marts 19:00-21:00
Underviser: Rie Jespersen
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 50,-
Normalpris: 100,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


What?! Findes der pyramider i Bosnien? Findes der så også andre pyramider i verden, jeg heller ikke har hørt om? Hvorfor i alverden har jeg aldrig hørt om dem, hvis de findes?

Rie Jespersen er antropolog og har besøgt pyramiderne tre år i træk og har arbejdet som forskningsassistent og supervisor ved udgravningerne af dem. Til dette foredrag vil hun svare på alle de ovennævnte spørgsmål og invitere til refleksion over, hvilke konsekvenser fundene i Bosnien har for vores måde at forholde os til historien, videnskaben og medierne.

Mange spirituelle mennesker er draget af De Bosniske Pyramider – og med god grund. Stedet har en ganske særlig energi, og der findes mange beretninger om helbredelser og mystiske oplevelser i pyramidedalen. Rie Jespersen, der i dag arbejder som hypnoterapeut, healer og kanal for guidekontakt, vil også fortælle om sine personlige spirituelle oplevelser med pyramiderne, samt om hvad andre spirituelle kanaler har kunnet fortælle om stedet.


I sommeren 2019 vil Rie lede en rejse med energiarbejde, kanalisering og healing i pyramidedalen i samarbejde med sin tvillingesøster Julie Mariel, der også arbejder som healer, hypnoterapeut og clairvoyant. Du kan læse mere om rejsen til Bosnien på www.portaljourneys.dk.

Pris for foredraget: 100 Kr.

Pris for medlemmer af Holistisk Center: 50 Kr.


Tilmelding via MobilePay (din plads er sikret):

Du tilmelder dig arrangementet her på siden og betaler samtidig via mobilepay til 44197 (Rie Jespersen). Mærk betalingen ”HC + dit navn”. Din plads er nu sikret.

Tilmeldingen er ikke refundérbar men må gerne overdrages til en anden.


Tilmelding i døren (hvis der er ledige pladser – sidst var der udsolgt):

Det er også muligt at betale med kontant eller mobilepay i døren, men på den måde kan du ikke være sikker på, at der er plads. Sidste gang blev dette foredrag totalt udsolgt.Spørgsmål og henvendelser om arrangementet kan rettes til Rie Jespersen på kontakt@riejespersen.dk eller mobil 60 85 51 19.