Tilmelding - Mysteriet om De Bosniske Pyramider

Onsdag d. 6. februar 19:00-21:00
Underviser: Rie Jespersen
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: Gratis
Normalpris: 50,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


What?! Findes der pyramider i Bosnien? Findes der så også andre pyramider i verden, jeg heller ikke har hørt om? Hvorfor i alverden har vi aldrig hørt om dem, hvis de findes?

Rie Jespersen er antropolog og har besøgt pyramiderne tre år i træk og har arbejdet som forskningsassistent og supervisor ved udgravningerne af dem. Til dette foredrag vil hun svare på alle de ovennævnte spørgsmål og invitere til refleksion over, hvilke konsekvenser fundene i Bosnien har for vores måde at forholde os til historien, videnskaben og medierne.

Mange spirituelle mennesker er draget af De Bosniske Pyramider – og med god grund. Stedet har en ganske særlig energi, og der findes mange beretninger om helbredelser og mystiske oplevelser i pyramidedalen. Rie Jespersen, der i dag arbejder som hypnoterapeut, healer og kanal for guidekontakt, vil også fortælle om sine personlige spirituelle oplevelser med pyramiderne.
I sommeren 2019 vil Rie lede en rejse med energiarbejde, kanalisering og healing i pyramidedalen i samarbejde med sin tvillingesøster Julie Mariel, der også arbejder som healer, hypnoterapeut og clairvoyant.

Du kan læse mere om rejsen til Bosnien på www.portaljourneys.dk.

Pris for foredraget: 50 Kr. Gratis adgang for medlemmer af Holistisk Center.
Tilmelding til foredraget via Holistisk Centers hjemmeside. Betaling foregår i døren med kontanter eller Mobilepay.