Tilmelding - LydRejsen - En musikalsk meditation

Fredag d. 12. april 16:30-18:00
Underviser: Jørgen & Gry
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 75,-
Normalpris: 150,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Luk øjnene. Læn dig tilbage. Lad dig blive ført af musikken, der opstår i øjeblikket. Alt imens du bekvemt ligger og frit kan slappe af i den væren, der åbnes når vi lytter.
Hverdagens visuelle insisteren viger for en indre rejse guidet af lyd. Landskaber formes og forvandles. Du skal ikke gøre noget. bare være.
Musikken giver dig mulighed for at give slip uden anstrengelse og vil bade dine sanser med levende stemmer, spontane kreationer og elementer fra lydhealing.

Kom og indvi din weekend til mere letflydende kreativitet, nærvær og sjælefred med en fredagsfornyende liggekoncert.

Jørgen Høstrup Klok og Gry Buhrkall arbejder begge med lydhealing, sangskrivning og musik og og sang i ceremonielle rum. Denne aften vil de traktere med instrumenter som koto, rammetrommme, krystalsyngeskåle mm.

PRAKTISK

Entré:
150,-
Medlemmer 75,-

For at reservere din plads:
Tilmeld dig via linket på denne side og send passende beløb til 60640367. Har du ikke Mobile Pay, send en besked og vi finder en løsning.

Tid:
Fredag d.12. april
16.30-18
Dørene åbner 16.15

Adresse:
Mejlgade 95, 3.sal
8000 Århus

I rummet findes måtter, puder og tæpper. Har du selv et yndlingstæppe el lign. du ønsker at bruge, tag det med. Medbring evt. en flaske vand.

Ved betalt tilmelding har du booket din plads. Skulle du blive forhindret, kan du bytte med en ven eller skrive her i eventet, så en anden kan få din plads. Pengene refunderes ikke.

facebook.com/lydkraft
facebook.com/levendelyd