Tilmelding - Kambo - Mød den spirituelle medicin frø

Søndag d. 17. marts 10:00-13:00
Underviser: Tina Berwald
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 500,-
Normalpris: 750,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Kambo siges, at være et af de stærkeste naturlige antiinflammatoriske antibiotika, antimikrobielle og anæstetiske stoffer, der findes i verden og en af de stærkeste, naturlige måder at styrke sit immunforsvar på. Kambo kan afgifte leveren og tarmene, så det er en kraftig detox middel, menes det.

Historisk set har Kambo været anvendt i århundreder af de indfødte i de Brasilianske regnskove, til at opnå skærpede sanser blandt andet syn og hørelse. Til at forbedre udholdenhed og styrke i særligt krævende og langvarige situationer som ved jagt for eksempel.
De har også brugt det for at kurere panema – som dækker dovenskab, ugidelighed, uheld og modgang. Kambo kan af regnskovens beboere anvendes gennem hele livet fra barn til gammel.

Frøen har ingen naturlige fjender og sekretet den bruger som forsvar er ikke giftigt, men aktiverer opkast refleksen, hvilket er den måde den store grønne gribefrø forsvarer sig. Frøens latinske navn er Phyllomedusa Bicolor men kaldes bare kambo – præcis som sekretet.

For det moderne menneske kan det være en af de mest effektive midler for at kalibrere eller genetablere balance mellem krop, sind og sjæl. Og en ubeskrivelig støtte i ens process – mod healing, livsændringer eller generel styrkelse og boost af ens krop.

Ved kambo sessionen, skal du være fastende og efter vi mødes indtage en del vand som. Vandet lægger sig i mavesækken og kan bruges som buffer når opkastrefleksen sætter ind. Reaktionen på kambo er dog utrolig individuel og varierer også fra gang til gang, så oplevelsen er forskellig. Det ligger mig meget på sinde, at den proces du gennemgår bliver så sikker og tryg som mulig, hvorfor jeg holder ’spacet’ så du kan arbejde trygt og dybt med kambo medicina’en.

Jeg bruger min videnskabelige og coachende baggrund samt teknikker og energi arbejder jeg har lært og trænet med de indfødte shamaner i Amazonas regnskoven.
Du vil også møde rapé og sananga ved sessionen.

Søg mere information på www.KamboDK.dk eller skriv direkte til mig på Hej@KamboDK.dk - alle spørgsmål er velkomne

TILMELDING:
Mere info sendes efter tilmelding som foregår via denne side OG www.KamboDK.dk
Vær opmærksom på, at din plads først er sikret, når du er registreret BEGGE steder, og betalingen er gennemført.

Der er max plads til 6 deltagere.

Stay Froggy ;-)
Tina B