Tilmelding - Hu chanting og guidet meditation

Lørdag d. 16. februar 11:45-13:00
Underviser: Steffen Henriksen
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: Gratis
Normalpris: Gratis
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Hu chanting

Chanting af lyden "hu" skulle efter sigende være meget kraftfuld og healende. Jeg hørte første gang om lyden "hu" da jeg fandt en healings-cd på nettet for nogle år siden, som var lavet af en fyr ved navn Alaje. Alaje kommer fra det pleiadiske stjerne system og fortæller at lyden "hu" både harmoniserer og forstærker ens celler i kroppen, hvis man blot chanter lyden 12 gange minimum. Personligt oplever jeg at lyden har været med til at fjerne en tilbagevendende spændingshovedpine jeg gik og døjede med. Jeg chanter hu hver morgen i 10 min. efterfulgt af en 10 min. meditation, hvilket for mig giver en god start på dagen. Jeg har chantet hu i en gruppe én enkelt gang, hvilket var en skøn og positiv oplevelse for os der var med.

Vi sidder eller står i en cirkel og chanter i 10-15 minutter.

Guidet meditation

Jeg vil give en simpel, afslappet guidet meditation hvor vi har fokus på vores hjerte og hvor vi bruger vores visuelle krafter. Meditationen afsluttes med at vi sidder i stilhed.

Sharing circle

Hvis nogen har lyst til at fortælle om deres oplevelser vil der være mulighed for det i vores afsluttende sharing circle.


Will see hu soon :o)

Venlige hilsner
Steffen