Tilmelding - Healingsworkshop - genåbning af sjælskompetencer

Lørdag d. 13. april 10:00-17:00
Underviser: Tina Dølrath Isaksen
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 1000,-
Normalpris: 1000,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Vel mødt til en magisk dag, hvor vi rækker højt op, men aldrig slipper jordforbindelsen :-)

Denne dag vil du få energetisk støtte til at genåbne og udfolde nedlukkede sjælskompetencer og åbne yderligere op for kontakten til din sjæls oprindelse.

Vi bringer alle et hav af erfaringer, kundskaber og færdigheder med os ind i livet, når vi fødes. Vores medfødte kompetencer er en god og unik blanding af nedarvede kundskaber, som har ligget i generne i adskillige generationer og en helt speciel viden, som vores sjæl bringer med sig.

En del af disse kompetencer kan vi have svært ved at komme i kontakt med. Det kan der være mange grunde til, men ofte er det fordi, der i en tidligere inkarnation er blevet lukket ned for adgangen til nogle af vores iboende kompetencer grundet voldsomme, traumatiske hændelser eller måske fordi vi har misbrugt vores evner engang.

Desuden har flere af os med ikke-jordiske sjæle fået nedtonet eller helt fraspaltet visse sjælsaspekter, fordi tiden og energien på jorden ikke har været moden til at anvende dem.

OM WORKSHOPPEN
På denne dag holder jeg et healingsfelt for deltagerne i samarbejde med min primære guide Merlin og et bevidsthedsfelt af jordiske og kosmiske magiske mestre. Vægten ligger på energetisk formidling, dvs. der er ikke tale om guidet meditation med en masse ord, men med konstant og kraftfuld transformerende healing.

Det er aldrig til at sige, hvad der præcist kommer til at ske på disse workshops, da jeg følger den energi, der kommer til mig fra bevidsthedsfeltet.

Du kan dog godt regne med at få healing, der hjælper dig med at forløse det, der ligger til grund for nedlukningen af de sjælsindbårne kompetencer samt healing, der opgraderer, omprogrammerer og udvider, så du kan tage det til dig igen, som du er parat til at modtage.

Du vil desuden få healing, der hjælper dig med at åbne yderligere op for kontakten til det sted, hvor din sjæl kommer fra og hente sjælsaspekter ned, som det nu er blevet tid til at bruge.

En af mine kæpheste er aldrig at miste jordforbindelsen i det spirituelle arbejde. Derfor vil der også altid være fokus på at integrere det hele fysisk, så du kan bruge det nye på en jordbunden og balanceret måde i dit helt almindelige hverdagsliv.

PRAKTISK INFO (læs også lige det! :-))

Pris: kr. 1000,-

Max. deltagerantal: 14

Du tilmelder dig ved at skrive en privat besked til mig, dvs. det er ikke nok at trykke på 'deltager' her i begivenheden.
Din plads er først endeligt reserveret, når jeg har modtaget din betaling.

Betaling er via MobilePay tlf. 53230 senest d. 11.4. Har du ikke Mobilepay, så kontakt mig, så finder vi ud af noget andet.
Melder du afbud før d. 11.4 refunderes hele beløbet, efter denne dato får du halvdelen af beløbet tilbage.

Kursussted: Holistisk Center, Mejlgade 95, 8000 Aarhus C.

Vi holder ca. 1 times frokostpause midt på dagen. Der vil være kaffe, te og lidt snacks, men du skal selv medbringe frokost.

Du kan læse mere om mig og min healing på www.healdigglad.dk.