Tilmelding - Healing i Holistisk Center

Tirsdag d. 19. februar 20:00-21:00
Underviser: Benjamin Lassesen
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: Gratis
Normalpris: 50,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Kom med i Holistisk Center og modtag healing til dig selv og vær samtidig med til at formidle healing til Jorden og menneskeheden!

Jeg formidler healingen, så du behøver ikke selv gøre noget eller have nogle kompetencer. Du bidrager til healingen med din intention om at være med.

I en vision er jeg blevet opfordret til at udføre denne healing, som virker balancerende og stabiliserende for Universet. Healingen arbejder i en tone af kærlighed.

Jeg har oplevet med mine syn igennem healingen, at den virker positivt for Jorden og menneskeheden, og at den kan give dig, som deltager, støtte til at føle dig mere forbundet til fællesskaber.

Jeg forsøger at afholde healingen en gang om måneden, og du vil bidrage og få dens effekt, hvad end du kommer én eller flere gange. Du kan følge med i fremtidige healinger på min facebookside: https://www.facebook.com/benjaminbendtlassesen/ eller min hjemmeside: https://benjaminlassesen.dk

Det er gratis at deltage for medlemmer af Holistisk Center.
For jer der ikke er medlemmer, koster det 50 kr. som I betaler, når i tilmelder jer her: https://system.easypractice.net/event/healing-i-holistisk-center-74eb1

Jeg glæder mig til at opleve magien udfolde sig sammen med dig, der har lyst til at være en del af det.

Kærlig Hilsen,
Benjamin Lassesen