Tilmelding - Familieopstilling - Vejen til forløsning og fred i dit indre

Torsdag d. 18. april 14:30-17:00
Underviser: Methe Cecillie Hansen
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 125,-
Normalpris: 250,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Vidste du, at hændelser og traumer i din familieslægt – både i din opvækstfamilie, men også i generationer længere tilbage – påvirker dig og kan komme til udtryk i dit voksenliv som f.eks. manglende evne til grænsesætning, ensomhed, ukontrollerede vredesudbrud eller stress? Måske har du nogle reaktioner, mønstre eller livstemaer, som du allerede ER opmærksom på, men som alligevel har en uforståelig og uforklarlig magt over dig. Hvad har DU overtaget fra dit familiesystem?

Familieopstilling – også kaldet systemisk opstilling – kan noget helt særligt. Det er en kraftfuld metode til at arbejde med personlig og spirituel udvikling. Med familieopstilling er det muligt at komme til bunds i mønstre og stagneret energi, som det kan være svært at komme til bunds i igennem samtale eller på anden vis.

Det kan lyde underligt, at vores families skæbner tilbage i tiden, kan have indflydelse på os her og nu. Ikke desto mindre viser det sig gang på gang at have betydning.

Der kan være mange udløsende faktorer til, at energien stagnerer i en familie. Dårlig kontakt mellem familiemedlemmer i tidligere generationer, traumer, fortrængning af sorg over et mistet barn, en ikke-udlevet kærlighed og mange andre hændelser, sætter sig som mønstre og reaktioner i familien og “overføres” på ubevidste planer til de efterfølgende generationer – altså til dig og mig. Alt er energi og når noget bevidst fortrænges, eller ekskluderes, så lever det i det ubevidste og laver rod.

Hvordan kan det komme til udtryk i dit liv? - De fleste af os bærer rundt på mønstre, vi helst var foruden. Det kan være du bærer på en stor vrede, en tendens til at falde for partnere som du skal "redde" eller andre magtfulde mønstre, du er kommet til at bære på, for at udligne ubalancerne i dit barndomshjem . - Børn bliver ubevidst bærere af dét, som er usagt og ubearbejdet, fordi de mærker energierne tydeligt og ønsker for alt i verden at udligne, så alt bliver trygt for dem.

Hvordan laves en opstilling? Dig der har et tema, præsenterer mig for din problematik og jeg fornemmer hvor kernen er, hvorefter vi stiller det op, med levende præsentanter. Energien kommer til stede og billedet vil udfolde sig; vi følger det der opstår. Repræsentanterne vil - uden at have særlige evner - fornemme stemninger og kropslige oplevelser, der hjælper opstillingen på vej.

Når disse dynamikker bliver tydelige er der mulighed for at bringe orden i systemet, så forviklingerne i systemet opløses og alle får deres rette plads.
Det kan være enormt forløsende og der kan ske store forandringer for den enkelte efter en session med systemisk opstilling.

Det er gennem forståelsen af disse kræfter, at det bliver muligt at ændre på dem og den påvirkning de har på dig og dit liv. Jo mere du kan åbne op for de begivenheder der er sket, (også inden du selv blev født) og integrere dem i dig selv, jo mindre påvirkning har de på dig og dine efterkommere.

Skal en opstilling altid handle om familien? Nej, bestemt ikke. Temaer du ikke synes at kunne lykkes med, kan tages op - det eneste krav er, at dte tager udgangspunkt i dig selv.
Da det er store kræfter vi arbejder med, går jeg til opgaven med stor ydmyghed.

Det systemiske arbejde er for mig noget af det mest holistiske der findes, da det inddrager alle mennesker og begivenheder som har haft indflydelse på dit liv.
Der findes i det systemiske ingen standartsvar, da påvirkningen fra tidligere begivenheder i dit familiesystem er afhængig af din egen konstitution og af dit øvrige liv. - Det er altså umuligt at forudsige, hvordan gamle hændelser påvirker dig. Dette ses meget tydeligt i forhold mellem søskende. Én er meget påvirket, en anden er næsten ikke påvirket. Der kan være stor forskel, positivt som negativt, på at være født som nummer 1, 2 elle 3.

Er du klar til at give slip på “automatik” og mønstre?

Denne intro begivenhed om familieopstilling vil være af praktisk karrekter, hvor du som deltager igennem øvelser får en oplevelse af, hvordan energien arbejder og på din egen krop kan mærke hvad det handler om og hvad det kan bruges til.
Der vil både være mindre gruppe-processer, hvor I er sammen nogle få stykker og får en opgave, samt én større opstilling.

Emnet er: Kærlighed og det dit hjerte har brug for.

Tilmelding & Pris
Pris medlemmer af Holistisk Center: 125kr.
Pris for ikke medlemmer: 250kr.
Du kan overfør betaling via MobilePay: 23954
Reg nr: 9323 konto nr: 0005670624
Begrænset antal pladser!
Billetten er ikke refunderbar, men kan videresælges.

Medbring blot dig selv.
OBS: Beregn ekstra tid til parkering i området.

Jeg glæder mig til at se dig

Kærligste hilsner
Methe Cecillie

www.facebook.com/soulconnectiondk
www.facebook.com/heartinstitutedk