Tilmelding - Embracing My Fears - min vej ud af angsten

Lørdag d. 12. januar 14:00-16:00
Underviser: Anne-Louise Gadsbølle
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: Gratis
Normalpris: Gratis
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Fra at elske livet og at kunne og turde alt - til at være bange for alt. Sådan tog mit liv pludselig en drejning, da jeg efter et enormt stort arbejdspres under min ph.d. for 6 år siden blev ramt af svær angst og OCD og måtte flytte hjem fra Schweiz, hvor jeg boede og arbejdede.

Vi er overalt omgivet af vores egne og samfundets forventninger om at præstere og passe ind. For rigtig mange mennesker kan dette desværre føre til angst.

Denne eftermiddag vil jeg fortælle om min vej ud af angsten og OCDen, og hvordan det at blive ramt af angst har inspireret mig til at skrive musik. Jeg vil tale om at gå fra at være glad, modig og let - til at være ramt af svær angst og OCD og pludselig være bange for alt. Så selv det at handle ind pludselig bliver en kraftpræstation. Og om hvor fantastisk det har været at vende tilbage til letheden og kærligheden.

Eftermiddagen vil være en fortælling om min vej ud af angsten kombineret med at jeg vil spille nogle numre fra mit album “Embracing My Fears”. Jeg vil denne eftermiddag dele, hvordan kombinationen af kognitiv terapi og at omfavne alle sider af mig selv og alle mine følelser har været nøglen til, at jeg i dag nærmest har sluppet angsten.

Arrangementet vil være gratis for alle.


Jeg glæder mig til at se jer <3