Tilmelding - Vildkvinde i Hverdagen - Dansen Med Slange Kraften -The Cycle Of Rebirth & Healing Life Force

Fredag d. 26. oktober 18:30-21:30
Underviser: Inannah Noelani
Sted: Holistisk Center Aarhus, Søren Frichsvej 42F, 1., Åbyhøj
Medlemspris: 110,-
Normalpris: 220,-
BILLETSALGET ER LUKKET

ⓘ Info om arrangementet


Kære vildkvinde,

Du inviteres til en transformerende aften hvor vi skal danse med slange kraften - kvindens hellige skabende ild og livskraft, der udspringer fra skødet, i bækkenet, fra roden. Fra urkraften rejser slangen sig og bringer den instinktive kraft op igennem vores energisystem op til det 3. øje, intuititionen. Det er nemlig skorpion tid, hvor transformations energierne er særligt stærke og det er en tid, der kalder på genfødsel og regeneration via vækkelsen af den livs kraft, vi kvinder besidder.

Det at bruge vores kraft på den optimale måde som kvinde, bringer dyb næring og styrke med sig, men vi lever i et samfund, hvor vi ikke har lært hvordan og oftest følt at der ikke var plads til vores kraft.

I vores fulde balance er vi kvinder kanal for livskraften og kærlighedens strøm og det er vores forhold til disse kræfter og hvorvidt vi tillader dem at flyde igennem os, der har stærkest indflydelse på vores balance som kvinde.

Mange kropslige skavanker og psykiske udfordringer vi kvinder døjer med, stammer fra blokeringer i vores vildkvinde kredsløb.
At åbne for vores vildkvinde natur, bringer os i kontakt med vores essens som kvinde, med vores iboende kraft og vores oprindelige forbindelse til vores krop. Det bringer os i kontakt med evnen til at helbrede og bringe vores væsen tilbage i balance med det organiske kredsløb, vi oprindeligt er forbundet med.

Vildkvinden i dig næres af efteråret, hvor energien skærer ind til benet, nøgen og afdækket som træerne, træder hun ind i en ny cyklus af genfødsel og liv.

I et styrkende og nærende fælleskab bringes du ind til kernen af din egen kraft og evnen til at transformere, det der står i vejen for at leve i harmoni med livs og kærlighedskraften i dig.

For mange kvinder er det sårbart at åbne for deres fulde kraft. Vi har lært ikke at være for meget, at holde vores hjerte og følelser tilbage. Der er endnu ikke mange frirum, hvor vi som kvinder kan folde mangfoldigheden af vores væsen ud, men de er på vej, som en spire inde i os og i fællesskabets blomstring.

Disse vildkvinde aftener er frirum, hvor vi gennem mødet med andre kvinder, får spejlet vores kvindenatur tilbage til os. Sammen støtter vi hinanden i at huske, rumme, ære og nære, det som vokser igennem kærlige accept samt modet til at danse med de steder der skræmmer os og de steder der længes efter at komme til udtryk igennem dans, sharing, bevidsthedsøvelser, sjælens vækkelse og kropsterapeutisk sansning.

Denne aften er en dans ind i det dybe. Den er et kald til kraft, hvor oktobers skorpion og slange kraft inviterer til et dybere lag på vildkvindens rejse. Vi vil gå i dybden med at komme ind til de følelser, der låser for din frie strøm, frigive energetiske, følelsesmæssige og mentale blokeringer og bevæge os ind til kernen af der hvor du stadig danser udenom din egen kraft.

Du vil denne aften opleve:

Du vil få øget bevidsthed om dit eget energifelt, din egen kraft igennem bevægelse, som integrerer dig og din energi på optimal vis.

Du vil få styrket din grounding, din centrering, din kropsbevidsthed kropsglæde, din tillid til dig selv, din styrke, ståsted, kald/virke og retning i livet.

Du vil blive introduceret til åndedrætsteknikker der støtter frigivelse, åbning og shakti kvindepower, der nulstiller nervesystemet og sindets uro og ubalancer.

Du vil opleve at blive løftet i et fællesskab af kvinder der er på samme vej som dig og som mærker kaldet til at gå dybere i denne dybe transformationstid.

Du vil blive spejlet, set og mødt i din natur i et trygt og kærligt rum. Som space-holder støtter jeg dig og gruppen igennem de processer som i er klar til ud fra et dybt kendskab og føling med de dybe rum.
Det energi og krops arbejde der finder sted, er funderet og balanceret i kontakt og integrering med moder jords groundende vibration.

Du vil opleve skræddersyet, intuitiv guidet musik til dine vildkvinde sanser og ikke mindst vil du opleve en healende kærlighedsvibration, der har udspring i det for mig uundværlige menneske møde, der er så meget brug for, i integrationen som hele mennesker, i et hjerte til hjerte møde, krop mod krop, vidne til vidne af kærligheden vi er.

Mærker du kaldet til at gå dybere og står du overfor at åbne et nyt lag i udfoldelsen af din kraft, ønsker du at få dybere adgang til din livskraft og din transformationskraft som kvinde, er denne aften for dig.

Næste vildkvinde aften er d. 23 nov.

Jeg glæder mig til at mødes og danse i forvandlingens flammer og åbne for hjertemagien sammen.

Kærligst Inannah

PRAKTISK:

D. 26 okt. kl. 18.30-ca 21.30.

Der er plads til 14 kvinder.

Pris 220 kr - 160 kr for stud/kontanthjælp - 180 for sygedagpenge/pension. Halv pris 110 kr for medlemmer af Holistisk Center. Kontant eller mobile pay på dagen.

Kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i. Medbring vandflaske. Aftenen er parfume fri. Rummet er åbent 20 min før - kom gerne senest 18.30 så vi kan starte samlet. Der er gratis parkering ude på Søren Frichs Vej og på Hermodsvej en sidevej til parken. Holistisk Center ligger inde bagerst til venstre.

Vigtig info vedr. afbud:
Din plads er kun gyldig ved tilmelding via linket ledige billetter øverst i invitationen.
I tilfælde af du er nødt til at aflyse er det dit ansvar at melde fra senest aftenen inden - allersenest samme morgen (hvis det ikke er muligt før) så din plads kan gå til en anden. Afbud sker til Inannahnoelani@gmail.com
(overholdes det ikke betaler du for din plads)

Min baggrund:
Kvinde og medsøster i midt 30erne. Jeg er nært forbundet med kvindenaturen og de mange udtryk hun rummer gennem energi, krop og bevidsthed. Jeg har siden barn haft åbning til at mærke andre dimensioner og har været på en lang rejse udenfor de gængse rammer søgende efter min vej i livet. Rejsen med kvindens kraft er for mig vejen hjem til balancen mellem jord og himmel, ved at få fat i de dybe rødder hun bærer med sig samt det at åbne til dybere hjerte og sjælskontakt. Jeg har siden 2012 afholdt workshops og er pt. fast afholder i Holistisk Center hver uge.

Udtalelse fra tidligere deltager:
Har været til flere af Inannahs workshops. De er på alle måder transformerende og følger på smukkeste vis den perle af energier, som tiden kalder på.
Jeg føler mig tryg, rummet, holdt og set i hendes space. Med en smuk balance i at give plads til egen proces og samtidig være der, når der er brug for et kærligt nærvær. I en særlig spændvide mellem kraft, power, glæde og ro, stilhed, integrering og grounding. - Maria Fich Dueholm.

Yderligere baggrund:
Jeg har danset med energi og bevidsthed siden 1999 med fokus på shamanisme, bevægelse, healing og ceremoniel kraft. Jeg er uddannet bevægelsesterapeut og bærer med mig klarfølelse og energi sansning. Jeg arbejder som healer, kropsterapeut og shamanistisk guide i egen praksis, hvor jeg giver individuelle sessioner.